Regn och fult nagellack..

Klockan är två och jag har fortfarande inte gjort nått vettigt av dagen, jo jag har målat naglarna i tuggummi rosa, det blev skitfult. Det är nått nagellack med märket Depend, härlig färg, men konsistensen är helt konstig, jag ska nog försöka ta bort det och pensla på med en annan lite mer skimmrande rosa.Nu har tvillingarna gett sig av mot varmare länder och kvar blir vi, i regnet. Det regnar som fan här och jag vill bara åka tillbaka till Skåne. Ligga och sola på stranden, det enda som är skönt med att komma hem är att få träffa William!
Just nu lyssnar jag på en härlig låt, av Maroon 5- She will be loved Jag vet att den är skitgammal men den har en sån härlig text;

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

I drove for miles and miles
And wound up at your door
I've had you so many times but somehow
I want more

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
She will be loved
..

Idag ska jag nog vara social med Lollo, hon ska väl äta lite först innan vi kan vara med varandra, jag åt lunch vid tolv och hon äter nu 2 timmar senare..  Jag hoppas att det är hennes lunch och inte frukost haha.

Ha det bra allihopa, bloggar ikväll igen om jag får tid!hittade en sån söt på Lollos råtta, så jag vart tvungen att lägga upp den!

Komentera ♥

Ut med språket bara!

Namn:
Stannar du?

E-post, (frivillig)

Skriv i din blogg, så vi hittar dig sen!

Ordet är ditt&;hearts:

Trackback
RSS 2.0